Konkurs – Z. Teofilović

Pošto knjigu ne treba ocjenjivati po koricama nego po onome što se nalazi izmedju njih, ovom prilikom postavljamo prve dvije stranice kako bi potencijalni čitaoci imali bolji uvid. Nadam se da će Vam se dopasti početak i da će Vas to ponukati da potražite knjigu u jednom od dva Broda. Kao što je prije napomenuto, sav novac od prodaje će se donirati udruženju roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama i licima sa invaliditetom “Korak Nade Brod“.

———————————-

U Bosanskom Brodu knjiga se može kupiti u Agenciji za knjigovodstvo “ Nada” koja se nalazi u prostorijama Doma Sportova. Cijena knjige je 12KM i sav iznos od prodaje će biti doniran gore pomenutoj organizaciji.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja oko kupovine knjige možete kontaktirati Siniša Knežević na fejsbuku preko mesindžera.

Knjiga će se takodjer moći kupiti na predstojećem sajmu “ZimzoBrod” na kojem će od četvrtka 29-og decembra Udruženje “Korak Nade” imati svoj štand.

U Slavonskom Brodu knjiga se može naručiti preko obitelji Birindžić. Cijena knjige je 8 Eura. ( U Europi je sve malo skuplje, pa stoga blagi nesrazmjer u cijenama). Sve informacije kako da dodjete do knjige u Hrvatskoj možete dobiti ovdje na fejsbuku kontaktom preko mesindžera Damir Birindžić Birindžija ili Jozefina Juga Birindzic Burkanovic . Sva pitanja vezana za knjigu takodjer možete slobodno postavljati i ispod ovog teksta.

Za sve ostale razasute po Svijetu koji su zainteresovani za svoj primjerak knjige uskoro ću objaviti kako i gdje se knjiga može naručiti preko interneta.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s